Vakıfbank world kart market kampanyası 1-31 Ekim 2019

  • 01 Ekim 2019
Vakıfbank world kart market kampanyası 1-31 Ekim 2019

Vakıfbank world kredi kartına özel kampanyalar sürüyor. Vakıf world kart ile gıda marketi sektöründeki iş yerlerinden yapacağınız 150 TL ve üzeri 3 adet alışverişte 30 TL değerinde world puan kazanacaksınız. Kampanya 1-31 Ekim 2019 tarihleri arasında farklı günlerde yapılacak alışverişlerde geçerlidir.

Kampanya Ayrıntıları
Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir.
Aynı gün tek seferde yapacağınız 150 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.
Bir müşteri kampanyadan en fazla 30 TL Worldpuan kazanabilir.
Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan GIDA yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e gönderebilir veya VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamasında yer alan “Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.
Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
BusinessCard’lar, Bankomat kartlar, nakit çekim, mail order, sanal ve yurt dışı işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 6 Kasım 2019 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanım tarihi 15 Kasım 2019’dur. Kullanılmayan Worldpuan’lar 16 Kasım 2019 tarihinde geri alınacaktır.
TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.
VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Abonelik
Bildir

3 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Anonim
4 yıl önce

Üye iş yeri şartı varmı acaba

Anonim
4 yıl önce

Arkadaşlar bu ag hangi post makinesi giyim geçiyor

AY
4 yıl önce

Sn Anonimler ilk olarak yukarıda ki vakıfbankın bu kampanyasında üye işyeri şart YOK… diğer soruyu tam anlayamadım pos makinaları aylık olarak değişmez hepsinin MCC kodu vardır ve tekdir.. ha soru e-ticaret ise giyim ve ayakkabı firmaları örneğin flo,lcw,greyder,defacto,mavi,uspolo, trendyol vs vs GİYİM İŞYERLERİDİR .. diğer ünlü siteler hepsiburada/n11 ve gittigidiyor giyim sitesi DEĞİLDİR… saygılarla…

3
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x