World anneler günü 30 TL hediye kampanyası 6-14 Mayıs 2017

  • 06 Mayıs 2017
World anneler günü 30 TL hediye kampanyası 6-14 Mayıs 2017

World kredi kartı sahipleri 2017 anneler gününe özel kampanya kapsamında giyim, çiçekçilik, kozmetik, kuyum sektörlerinden yapacakları ilk 100 TL harcama sonrası her 100 TL harcamada 10 TL olmak üzere toplamda 30 TL world puan kazanacak.

Kampanyaya yapı kredi cüzdan uygulaması üzerinden katılabilirsiniz.

Kampanya Ayrıntıları

Yapı Kredi Cüzdan kampanyası kapsamında 6 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında giyim, ayakkabı, çanta, kozmetik, kuyum, çiçekçilik, ev dekorasyonu, züccaciye sektörlerinden yapılacak ilk 100 TL’den sonraki her 100 TL’ye 10 TL, toplam 30 TL Worldpuan. Kampanya yalnızca Yapı Kredi bireysel kredi kartı ile Yapı Kredi World Üye İşyerleri’nden yapılan alışverişler için geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 30 TL Worldpuan kazanabilir. Kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonuna Yapı Kredi Cüzdan uygulaması indirilmelidir. Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılmak için `Kampanyalar’ alanındaki “Bana Özel” bölümünden “Katıl” butonuna tıklanması gerekmektedir. Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 18 Mayıs 2017 tarihine kadar yüklenecektir. Puanların son kullanım tarihi 29 Mayıs 2017’dir. Kullanılmayan puanlar 30 Mayıs 2017 tarihinde geri alınacaktır. Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir. Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir. Sanal kartla yapılan harcamalar ve seçili internet siteleri kampanyaya dahildir. Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerin ilki kampanyaya dahil olacaktır. Müşterilerin Yapı Kredi Cüzdan uygulaması üzerinden katılım yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet Yapı Kredi bireysel kredi kartının olması ve harcamalarını Yapı Kredi bireysel kredi kartları veya Yapı Kredi bireysel TLcard’ları ile yapmaları gerekmektedir. Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılmak için “Kampanyalar” alanındaki “Bana Özel” bölümünden “Katıl” butonuna tıklanması gerekmektedir. Business kartlar, Banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler ve internet alışverişleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Abonelik
Bildir

8 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
mehmet
6 yıl önce

bu kampanyaya tl banka kartları dahıl edılmemış sanırım dogrumu

FİKRİ
6 yıl önce

BU NEDİR YAAA. ÜYE İŞYERİ, ÜYE İŞ YERİ, ÜYE İŞ YERİ… LANET OLSUN SİZİN YAPTIĞINIZ İŞE. NERDEN ANLAYALIM, NERDEN BULALIM ÜYE İŞ YERİNİ. MASUSMU YAPIYORSUNUZ, KİMSE KATILMASIN DİYEEEEEE.

Anonim
6 yıl önce

FIKRI KARDES DOGRU SOYLUYOR NERDEN BULALIM UYE IS YERINI YAPIYORSANIZ ADAM GIBI KAMPANYA YAPIN AXSES LERDE BOYLE BIR SART YOK.KENDI POSTLARINDAN BILE CEKIYORUZ ONU BILE KABUL ETMIYORLAR NEYMIS WORLD UYE IS YERI DEGILMIS

mehmet
6 yıl önce

bonus kartlarda kampanya olmaycakmı bılgınız varmı nesrın hanım

hikmet 34
6 yıl önce

bonus ramazanla bırleştırmeyı düşünuyor sanırım nesrın hnm

YORUMSUZ
6 yıl önce

bonuskart çakallık peşinde

Kul
6 yıl önce

aynen ya. adama soruyoruz üye iş yeri mi burası diye. o bile bilmiyor pos var bilmiyorum diyor

8
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x