World kart restoran kampanyası 150₺ hediye 1-31 Ekim 2022

  • 05 Ekim 2022
World kart restoran kampanyası 150₺ hediye 1-31 Ekim 2022

World kredi kartına özel restoran kampanyası kapsamında yapacağınız 150₺ ve üzeri her ödemede %5 olarak işlem başına 15₺ kazanabilirsiniz. Toplamda 150₺ world puan hediye edilecektir. Ödemeler World Mobil veya Yapı Kredi Mobil üzerinden POS’ta QR Kod veya Mobil Ödeme kullanılarak Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar ile yapılmalıdır.

Kampanyaya peşin yapılabilen harcamalar dahildir.
Restoran ve kafe sektöründe POS’ta QR Kod ile veya Mobil Ödeme ile yapılan tüm fiziki banka POS’u harcamalarında geçerlidir.
İnternette QR Kod ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
Mobil web & app-to-app ödemeleri kampanyaya dahil değildir.
Vergi işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Kampanyaya sadece yurt içinde yapılan işlemler dahildir.
Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
Dijital kartla yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.
Kampanyaya tek seferde gerçekleştirilen 150 TL ve üzeri işlemler dahildir.
Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 150 TL Worldpuan kazanabilir.
Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişlerin ilki kampanyaya dahil olacaktır.
Kampanyaya World Mobil uygulamasından “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak katılım yapılması gerekmektedir. Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan puan kazanamayacaklardır.
Mobil Ödeme ile işlem yapmak için: Mobil Ödeme, işletim sistemi Android olan, 4.4.2 ve üzeri versiyona sahip telefonlar ile yapılabilir. Kampanyadan yararlanmak için Android cep telefonuna Yapı Kredi Mobil veya World Mobil uygulaması indirilerek Yapı Kredi Mobil’in “Kartlarım” veya World Mobil’in “Pay” menüsünden Mobil Ödeme seçilerek kartın Mobil Ödeme’ye açılması gerekmektedir. Kartınızı Mobil Ödeme’ye açtıktan sonra, ödeme anında cihazınızın herhangi bir tuşuna basarak ekranınızı açık hale getirmeniz ve telefonu POS’a yaklaştırmanız yeterlidir.
World Mobil’in 3.1.6 versiyonu, Yapı Kredi Mobil’in ise 3.6.8 versiyonu itibariyle bireysel TLcard’lar ile de Mobil Ödeme yapılabilecektir. Mobil Ödeme işleminizi TLcard’ınız ile yapmak isterseniz uygulamanızı güncelledikten sonra bireysel TLcard’ınızı bir kereliğine Mobil Ödeme’ye açmanız yeterlidir. Eğer daha önceden Mobil Ödeme için kullandığınız farklı bir kart var ise, TLcard’ınızı ödemelerde kullanmanız için öncelikli kart olarak tanımlanması gerekmektedir.
POS’ta QR Kod ile işlem yapmak için: POS’ta QR Kod ile ödeme yapmak için öncelikle iOS ya da Android cep telefonuna World Mobil veya Yapı Kredi Mobil indirilmelidir. Ödeme yapmadan önce kasiyere QR Kod ile ödeme yapacağınızı belirttikten sonra World Mobil’den World Pay butonuna tıklayarak “QR Kod ile Ödeme”yi ya da Yapı Kredi Mobil uygulamasından “Kartlarım” menüsü altında bulunan World Pay’i seçerek “QR Kod ile Ödeme”ye tıklayıp QR Kod okuyucuyu açın ve POS cihazında oluşan QR Kod’u okutun. Taksitli işlemler için taksit seçeneği bu adımdan sonra kasa görevlisi tarafından POS cihazında seçilmektedir.
Kampanyaya katılım yapılması durumunda kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar kazanılan gün içinde yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanma tarihi 1 Aralık 2022’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 2 Aralık 2022’de geri alınacaktır. Ayrıca müşterinin kampanya kapsamında Yapı Kredi bireysel kredi kartı ile herhangi bir alışverişi olmaması ve kampanya kapsamındaki tüm alışverişlerinin yalnızca bireysel TLcard’ı ile gerçekleştirmiş olması durumunda puan yükleme esnasında bireysel kredi kartları kapalı ise kazanılan puanlar TLcard’a yüklenecektir.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x