Migros kurbanlık fiyatları 2015

  • 20 Ağustos 2015
Migros kurbanlık fiyatları 2015

2015 Kurban bayramı 24 Eylül 2015 Perşembe günü kutlanacak. Birçok kişi kurbanlık arayışına girdi. Fiyatlar çok yüksek seviyelerde. Yıl sonuna kadar vergisiz ithalat yolu açıldı. Şuan piyasalarda bu durum bir rahatlamaya yol açmadı. Yurda ithal hayvanların girmesiyle birlikte fiyatlar düşecektir. Kurbanlık alımlarınızı son 20 güne bırakmanızı tavsiye ediyoruz.

Marketlerde 2015 yılına özel kurbanlık satışları başladı. Migros kurbanlık satışını başlattı. Migros 2015 kurban fiyatlarını henüz açıklamadı, geçen yıl olduğu gibi yine 3 farklı kurbanlık seçeneği sunan Migros money club kart sahiplerine özel indirim ve 9 taksitle kurban satışı yapacak. Kurbanlık siparişinizi mağazalarda bulunan sipariş forumunu doldurarak veya sanalmarket.com.tr adresinden verebilirsiniz.

migros-kurban

Migros 2015 yılı kurbanlık satış fiyatları

Koç 12-14 kg (canlı ağırlıgı ortalama 30-35 kg) Fiyat: bekleniyor

Koç 16-18 Kg (canlı ağırlıgı ortalama 40-45 kg) Fiyat: bekleniyor

Dana 1/7 hisse 18-20 kg (kemiksiz et) Fiyat: bekleniyor

Migrosta kurbanlık kesimi ile ilgili süreç
• Ülkemizin dört bir yanındaki yetistiricilerden, kurbanlık vasıflarını taşıyan kurbanlıklar, Veteriner Hekimler tarafından özenle seçilir ve satın alma işlemi gerçekleşir.
• Migros’ta satışa sunulan Tüm kurbanlıklar yerli besidir. Kurban kesimleri; yasal mevzuat ve standartlarımıza uygun, onaylı kesimhanelerde, bayram namazını takiben, islami kurallara uygun olarak, vekalet alınarak ve noter huzurunda yapılır.
• Kurban vekaletini, Migros mağazalarından ya da www.sanalmarket.com.tr üzerinden kurban satışı esnasında yazılı olarak alınır..
• Kurbanlıklar canlı muayenesi ve resmi kurum tarafından verilen sağlık raporlarının kontrolleri, Veteriner Hekimlerimiz tarafından, kesim öncesi yapılır ve Veteriner Hekimlerin kontrolünde kurbanlar kesilir. Kurbanınızın derisi adınıza hayır kurumuna bağışlanır, bağıs makbuzu koli içinde size ulaştırılır.
• Satın aldığınız kurbanlarınızı; seçtiğiniz mağazadan kendiniz teslim alabilir, adresinize teslim ettirebilir veya hayır kurumlarına bağışlayabilirsiniz.

Taksitle kurbanlık satışı yapılan kredi kartları 
Migrosta Money Bonus, Garanti Bonus, Miles&Smiles, AMEX (American Express), Maximum (İs Bankası ve Ziraat Bankası), World (Yapı Kredi, Albaraka, TEB, Vakıfbank), Paraf kartlarına 9 Taksitle kurbanlık satışı yapılmaktadır.

Kurbanlık alımında Money Bonus karta özel 75 TL indirim
Migros 2015 kurban alımlarında money bonus kredi kartı sahiplerine özel 75 TL indirim fırsatı sunuyor.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x