Migros müthiş cuma indirimleri fiyaskosu 2020

  • 24 Kasım 2020
Migros müthiş cuma indirimleri fiyaskosu 2020

Her şey 10 gün önce migros çalışanının 24 Kasım müthiş Cuma indirimlerinde her şey çok iyi fiyatlı olacak, iphone 11 5500 TL’den satılacak demesiyle başladı. Akrabalarıma televizyon lazım olduğu için beklemeye başladılar. 10 yıldır kampanya haberleri ile uğraştığım için migrosun elektronikte indirim yapacağına hiç inanmadım.

Bu sabah migros efsane cuma indirimleri için mağazanın yolunu tuttuk. Kapıda indirim için 15-20 kişi bekliyordu. Görevli bayan sosyal mesafe kurallarını uyun diye sabah sabah fırça atıyordu. Gülümseyerek etrafı izlerken sırayla içeri 4’er kişi almaya başladılar. Normal alışveriş yapacakları kasaların olduğu bölümden içeri aldılar, girenler zaten elektronik bölümüne girebiliyor. Uyanık bayanlar kasalardan girip elektroniğe geçti zaten :)

Neyse 20 dakika bekleyip içeri girdik, sürekli iphone 11 bekleyen varmı diye soruyorlardı, telefonun fiyatı 6800 TL olmuş. Biz bu fiyatın 500 TL altında 11.11 kampanyasında zaten gördük. Ortaya axen marka televizyonları dizmişler, üstelik efsane cuma ayağı ile internetteki fiyatlarla aynı fiyat yazmışlar. Sunny markasınında altında konumlandırılan piyasanın en alt kalite ürünü olan axen modellerinin de smart özelliği yoktu. Beyaz eşyalara baktım yine internetle aynı fiyatlar vardı.

Özetle Migros efsane cuma indirimleri fiyasko ile sonuçlandı. Sabah soğuğunu yedik ama hoş bir vakit geçirmiş olduk. Migrosa beni şaşırtmadığı için teşekkür ediyorum.

Abonelik
Bildir

8 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Eren
3 yıl önce

Migros ne zaman indirim yapmış bu ürünlerde kampanyacım, size hiç yakıştıramadım sıraya girmeler falan olmamış.

Furkan afşar
3 yıl önce

Hepsi harfiyen doğru sabah sabah fırça yememizle kaldık.

Mehmet Sellim
3 yıl önce

Bende geçerken bir baktım yazık insanlar dandik axen televizyonları kucaklamış götürüyordu, acıdım

Yeşim Kaya
3 yıl önce

Migros efsane troll kampanyası olmuş. Yılın troll ödülü verilmeli migrosa.

Muho
3 yıl önce

Bende girdim baktım indirimden eser yoktu, ellerinde satamadıklarını koymuşlar ortaya. Elmacılar heyecanla sıraya girmiş yazık 6300’e almadığımız iphone 11’leri normal internet fiyatı 6800’e alıyorlardı. Adamda telefona verecek 6800 TL var ama bir gram akıl yok. Kardeşim internetten kampanya bekle 200-300 altına her zaman alınıyor zaten.

hüseyin
3 yıl önce

sanal markete girin asıl rezalet orda

Recep Aslan
3 yıl önce

Migrostan elektronik alınmaz. Müthiş Cuma adı bile fiyasko. Axen marka televizyonlardan uzak durun piyasanın en kalite ürünleri. Hı-Level alın uygun fiyatlı kaliteli tv bakıyorsanız.

Mahmut
3 yıl önce

Lg den şaşma samsung tv bile lg ye yetişemez tv dediniz LG diğerleri hepsi boş bu arada awox ta ucuz görüntüsü hoş

8
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x