Mopaş market Mcdonald’s kampanyası

  • 19 Mayıs 2011
Mopaş market Mcdonald’s kampanyası

Mopaş marketlerde mcdonalds kampanyası ile 19 Mayıs 2011 – 15 Haziran 2011 tarihleri arasında  tek seferde 5.- TL (beş Türk Lirası) ve katları tutarında (her 5.-TL’ye üzerinde şifre yazılı bir kupon hakkı kazanılacaktır) Coca-Cola, Coca-Cola Light, Coca Cola Zero, Fanta, Sprite, Schweppes ve Sensun ürünlerinden alan tüketiciler kampanyaya katılarak Mcdonald’s menüleri kazanıyor.

Kampanyaya katılan tüketiciler, aldıkları her kupon karşılığı “Çıtır Dürüm + Küçük Boy İçecek” veya “Tavuklu Burger Dürüm + Küçük Boy İçecek” veya “Köftelim Dürüm + Küçük Boy İçecek” McDonald’s Menü alternatiflerinden sadece bir tanesini, bizzat gidecekleri McDonald’s restoranlarından, kupon üzerindeki şifreyi girerek ücretsiz olarak almaya hak kazanacaklardır. Kampanyaya aynı şifre numarası ile birden fazla katılım yapılamaz.

Menülerdeki küçük içecekler sadece Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Light, Fanta veya Sprite ürünlerinden birisi olarak seçilebilir. Kuponlar nakit paraya dönüştürülemez ve en son 30 Haziran 2011 tarihine kadar kullanılabilir. Kampanya McDonald’s Alo Servis’te geçerli değildir ve başka bir kampanya ile birleştirilemez.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x