Paraf kart mtv kampanyasında 3 taksit 1-31 Ocak 2022

  • 02 Ocak 2022
Paraf kart mtv kampanyasında 3 taksit 1-31 Ocak 2022

Paraf kredi kartınızla 2022 Ocak 1. taksit mtv ödemelerinizi 3 taksitle yapabileceksiniz. Kampanya kapsamında ödemelerinizi 1-31 Ocak 2022 tarihleri arasında Halkbank Mobil, Halkbank İnternet Şubesi, Dialog ya da gib.gov.tr’den yapabilirsiniz.

Kampanya Ayrıntıları
Paraf ile 1 Ocak-31 Ocak 2022 tarihleri arasında Halkbank Mobil, Halkbank İnternet Şubesi, Dialog ya da gib.gov.tr’den yapılacak MTV ödemeleri 3 taksit olarak gerçekleşecektir.
Kampanya döneminde peşin ödeme seçeneği sunulmayacaktır. 3 taksit kampanyasından yararlanmak istemeyen müşterilerimiz, işlem sonrasında Dialog’u arayarak taleplerini iletebilirler.
Kampanya üst sınırı 1.500.000 TL’dir, bu tutarın üzerindeki ödemeler kampanyadan yararlanamayacak ve peşin olarak gerçekleşecektir.
1-3 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacak gecikmeli ödemeler kampanyaya dahil, ancak yapılandırılmış MTV cezaları dahil değildir.
Paraf, Parafly, Parafree, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf, Eczacı Paraf KOBİ kampanyaya dahil olup, Paraf Debit, HalkCard ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
Kampanya kapsamında yapılan işlemlerin iade ve iptal edilmesi durumunda, iptal ve iade edilen işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x