Turna uçak bileti kampanyası 100 TL indirim 2022

  • 23 Mart 2022
Turna uçak bileti kampanyası 100 TL indirim 2022

Deniz kartım uygulaması denizbank kampanyalarını görebildiğiniz bir uygulama. Herkes uygulamayı indirip açabiliyor. Denizbank müşteri olan veya olmayan herkes uygulama içinden alacağı kodla Turna.com üzerinden alacakları uçak biletlerinde 100 TL indirim fırsatı sunuluyor.

Kampanya 30 Nisan 2022 tarihine kadar geçerli. Ödemenizi herhangi bir kredi kartıyla yapabilirsiniz. Deniz kartım fırsatlar menüsünden Turna.com seçilerek uygulamadan biletinizi istediğiniz kartla alabiliyorsunuz. Uçak biletinde %50 indirim olarak maksimum 100 TL indirim yapılıyor.

Abonelik
Bildir

4 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Mehmet
2 yıl önce

Merhaba , faydalanabilen oldu mu? Uygulamayı indirdim . Oturum açma zorunluluğu var. Kayıt olmak isterken telefon numarası girince hatalı telefon numarası uyarısı alıyorum. Kod vs alamadım.

Mustafa
2 yıl önce

uygulamadan alınıyor bilet. açıklama hatalı olmuş. kod falan yok benim gördüğüm. fırsatlardan girince turna diyorsunuz, uçağı seçiyorsunuz. devamında da ödeme alır biletleme gerçekleşir heralde.

Mehmet
2 yıl önce
Yanıtla  Mustafa

Muhtemelen uygulamada oturum açma şartı getirilmiş. Fırsatlardan Turnayı seçince oturum açma ekranı geliyor. Yeni üyelik de zaten açılamıyor. Geri dönüşünüz için teşekkür ederim.

Asuman
1 yıl önce
Yanıtla  Mustafa

Cep mesajımda % 50 indirim var diyor ama % 50 indirim yok gördüğüm kadarıyla.

4
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x