Yapı Kredi otomatik fatura ödeme kampanyası 100 TL hediye 13 Mayıs- 10 Haziran 2019

  • 18 Mayıs 2019
Yapı Kredi otomatik fatura ödeme kampanyası 100 TL hediye 13 Mayıs- 10 Haziran 2019

Yapı kredi bankası müşterilerine özel otomatik fatura ödeme talimatı kampanyası kapsamında hesaplarından veya kredi kartlarından verecekleri her yeni talimat için 10 TL olmak üzere toplamda 100 TL puan kazanacak. Kampanya 13 Mayıs- 10 Haziran 2019 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Kampanya Ayrıntıları

  • 13 Mayıs – 10 Haziran 2019 tarihleri arasında, müşterilerimizin bireysel vadesiz mevduat TL hesabından veya bireysel ya da World Business kredi kartından verecekleri; İlk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL, 2 yeni talimat için 25 TL, 3 yeni talimat için 45 TL, 4 yeni talimat için 70 TL, 5 yeni talimat için 100 TL puan kazanabileceklerdir.
  • Kampanyaya katılım için; TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470’e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.
  • Sistemimizde kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.
  • Kampanya, sadece yeni tanımlayacağınız fatura ve HGS talimatları için geçerlidir. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilirse, kampanya kapsamına dahil edilmez.
  • Kampanya boyunca verilen her talimat için 13 Mayıs- 10 Temmuz 2019 tarihleri arası, ilgili fatura/faturalar en az 1 kez otomatik olarak ödenmelidir.
  • Kampanya boyunca verilen her talimat için, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca talimatın geçerli olması gerekmektedir.
  • Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 16 Temmuz 2019 tarihinde kredi kartınıza veya banka kartınıza yansıtılacaktır. Puanları yansıtılması 2 iş gününe kadar sürebilir.
  • Ödüllendirme yapılabilmesi için ödüllendirme tarihinde müşterinin en az 1 adet kullanıma açık kredi kartı veya banka kartının olması gerekmektedir.
  • Aynı abone numarası için birden fazla kez otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda bu talimatlardan sadece bir tanesi için ödül kazanılacaktır.
  • Kampanya döneminden en fazla altı ay öncesine kadar iptal edilmiş otomatik fatura ödeme talimatlarının, kampanya dönemi içerisinde tekrar verilmesi durumunda ödül verilmeyecektir.
  • Kampanya döneminden en fazla altı ay öncesine kadar birinci derece yakını adına talimatlı olan fatura ödeme veya HGS talimatlarının, iptal edilip tekrar talimat verilmesi durumunda ödül verilmeyecektir.
  • Cep telefon faturası için verilen talimatlarda numara taşınabilirliği uygulaması dahilinde operatör değiştirilerek tekrar talimat verilmesi durumunda, sadece son talimat için müşteriye ödül verilecektir.
  • Kampanya dahilinde sadece cep telefonu, doğalgaz, elektrik, su, internet ve HGS talimatları ödüllendirilecektir.
Abonelik
Bildir

7 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
isimsiz
4 yıl önce

banka bu odemlerden islem ucteti vs aliyormu bilgisi olan varmi?

borma
4 yıl önce

hesaptan yapılan ödemelere işlem ücreti almıyor ama k.kartı ile ödemelerde bazı faturalar için faiz alabiliyor. Bu faiz ve oranlar bankaya göre değişkenlik gösterebilir. Faizin nasıl olduğunu örnek ile anlatacak olursam:
fatura son ödemesi 20 Mayıs – K.kartı hesap kesimi 23 Mayıs –> arada kalan gün kadar 3 günlük faiz alıyor.
( not: telefon faturalarında faiz almıyor)

Eskkral
4 yıl önce

Herhangi bir ücret alınmıyor.

NEW HORİZONS
4 yıl önce

Finansbank fatura kampanyası var ve çok iyi puan ödüyor tek faturaya 50tl linkide burda isterseniz koyun Nesrin hanım;

https://kampanyabul.org/kredi-karti-kampanyalari-firsatlari/cardfinans-kredi-karti/cardfinans-1-adet-fatura-talimatina-50-tl-hediye-kampanyasi-15-mayis-15-haziran-2019.html

7
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x