Maximum kredi kartı beyaz eşya mobilya kampanyası 1-31 Ağustos 2022

  • 01 Ağustos 2022
Maximum kredi kartı beyaz eşya mobilya kampanyası 1-31 Ağustos 2022

Maximum kredi kartınızla beyaz eşya, ısıtma soğutma  ve mobilya sektörlerindeki üye iş yerlerinden yapacağınız 3000 TL ve üzeri ödemelerinizde 100 TL değerinde maxi puan kazanacaksınız. Kampanyaya maximum mobil uygulamasından 1-31 Ağustos tarihleri arasında katılabilirsiniz.

Kampanyadan kazandığınız puanları 15 Eylül – 31 Ekim 2022 tarihleri arasında kullanabilirsiniz.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli bireysel kredi kartları, Maximiles Black, Maximum Genç, MaxiPara ve Bankamatik Kartlar.
Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kartlar, Tüm Aidatsız Kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir. Farklı ürün gruplarının satışını yapan e-ticaret firmaları ve mağazalar kampanyaya dahil değildir.
Kampanya detayları: Kampanya kapsamında ödül kazanılabilmesi için Beyaz Eşya, Mobilya, Isıtma/Soğutma sektörlerinde yer alan anlaşmalı Maximum üye işyerlerinden tek seferde en az 3.000 TL ve üzeri alışveriş işlemi gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Bir müşteri kampanya kapsamında azami 100 TL MaxiPuan kazanabilecektir.
Ek Koşullar: Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda, yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir. Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir. Kampanya diğer kampanya, çek, indirim ve promosyonlarla birleştirilemez.

Abonelik
Bildir

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
0
Düşünceleriniz insanlara yardımcı olacak, lütfen yorum yapın.x